Wat heb jij nodig om je beter te voelen?

Je bent meer dan een aandoening of een ziekte. Wat heb jij nodig om je beter te voelen? Kun je je bijvoorbeeld voldoende redden? Vul de vragenlijst in en krijg inzicht in wat voor jou belangrijk is. Of je nu inziet dat je toch meer moet gaan bewegen, behoefte hebt aan contact of aan meer rust, het gaat erom dat jij je gezond en energiek voelt, op de manier die bij jou past.

De vragenlijst van Mijn Positieve Gezondheid is een instrument dat laat zien hoe jij vindt dat het met je gaat en gaat over de volgende zes onderwerpen:

 • Hoe het lichamelijk gaat
 • Hoe het mentaal  gaat
 • Of je jouw leven zinvol vindt
 • Of je een prettig leven hebt
 • Of je meedoet in de maatschappij
 • Hoe je dagelijks leven eruitziet

Over ieder onderwerp krijg je 7 vragen. De antwoorden vormen je ‘gezondheidsoppervlak’ in het Spinnenweb Positieve Gezondheid.

Aan de slag via PGO of direct via deze site

We hebben een nieuwe duurzame en veilige omgeving gecreëerd om zelf met Positieve Gezondheid aan de slag te kunnen. Er zijn twee mogelijkheden:

 • Direct hier op de site vul je de Mijn Positieve Gezondheid-vragenlijst in die bij jou past. Je hoeft niet in te loggen en geen gegevens achter te laten.
 • Via een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Dit is een veilige omgeving bij een Trusted Partner, waar je gratis je eigen medische gegevens kunt toevoegen van bijvoorbeeld je huisarts of ziekenhuis en gegevens die je zelf meet. In je PGO kun je eerdere uitkomsten van je Positieve Gezondheid-vragenlijsten ophalen.

DIRECT INVULLEN

Wil je direct de vragenlijst invullen en de uitkomsten zien in een spinnenweb? Maak dan gebruik van een van de vragenlijsten hieronder.
Let op, je kunt de uitkomsten wel eenmalig opslaan als PDF, maar niet later terugvinden voor vergelijking of om te delen. Je kunt ook niet jouw uitslagen en wensen (anoniem) delen voor onderzoek naar de gezondheid in Nederland.

KIES een tool en START de vragenlijst

PAPIEREN VERSIE VAN DE EENVOUDIGE TOOL MIJN POSITIEVE GEZONDHEID

BEGELEIDINGSDOCUMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS.

PGO AANMAKEN BIJ IVIDO OF QULI

 

Met PGO Ivido heb je altijd een up-to-date totaalbeeld van je eigen gezondheid op zak! Je kunt:

 • Up-to-date gegevens over jouw zorg ophalen bij en delen met je zorgverleners.
 • Zelf metingen invoeren en op verschillende manieren jouw gezondheid bijhouden.
 • Slimme en relevante applicaties gebruiken die jou tijdens ziekte en gezondheid ondersteunen.

Ook Positieve Gezondheid vind je in Ivido. Handig, omdat steeds meer zorgprofessionals Positieve Gezondheid zien als onderdeel van de behandeling. Je kunt hier vanaf heden ook de uitkomsten van eerder ingevulde vragenlijsten opvragen.

Quli staat voor Quality of Live en is een digitaal gezondheidsplatform en Persoonlijke Gezondheid Omgeving (PGO). Via Quli werk je zelf of samen met naasten en/of professionals aan jouw leven.
Na het invullen van de vragenlijst biedt Quli je per levensdomein uit het spinnenweb een helder overzicht van wat je kunt doen om verder te komen en wie je daarbij kan helpen.Bijvoorbeeld: regionale (gezonde) activiteiten, coaching, ervaringsdeskundigen, GGz-appwijzer of regionaal community-platform. Uiteraard kun je de uitkomsten ook opslaan of delen.
Bekijk de video