Wat heb jij nodig om je beter te voelen?

Je bent meer dan een aandoening of een ziekte. Wat heb jij nodig om je beter te voelen? Kun je je bijvoorbeeld voldoende redden? Vul de vragenlijst in en krijg inzicht in wat voor jou belangrijk is. Of je nu inziet dat je toch meer moet gaan bewegen, behoefte hebt aan contact of aan meer rust, het gaat erom dat jij je gezond en energiek voelt, op de manier die bij jou past.

Hoe werkt het?

Positieve Gezondheid omvat zes dimensies. Per dimensie kun je via stellingen aangeven hoe jij je voelt. Vul in wat je zélf belangrijk vindt, zodat je een eerlijk beeld krijgt van jouw welzijn en niet een beeld van wat de dokter wil horen.

Het invullen helpt je inzien wat je goed vindt gaan en waarover je je minder goed over voelt.  Bespreek de uitkomsten met iemand waar je je prettig bij voelt en ga samen na wat je graag zou willen veranderen en hoe je dat aan kan pakken.

Aan de slag via PGO of direct via deze site

We hebben een nieuwe duurzame en veilige omgeving gecreëerd om zelf met Positieve Gezondheid aan de slag te kunnen. Er zijn twee mogelijkheden:

  • Direct hier op de site vul je de Mijn Positieve Gezondheid-vragenlijst in die bij jou past.
  • Via een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Dit is een veilige omgeving bij een Trusted Partner, waar je gratis je eigen medische gegevens kunt bekijken en waar je ook gegevens over jouw gezondheid kunt toevoegen die je zelf meet.

DIRECT INVULLEN

Wil je direct de vragenlijst invullen en de uitkomsten zien in een spinnenweb? Maak dan gebruik van een van de vragenlijsten hieronder.
Let op, je kunt de uitkomsten wel eenmalig opslaan als PDF, maar niet later terugvinden voor vergelijking of om te delen. Je kunt ook niet jouw uitslagen en wensen (anoniem) delen voor onderzoek naar de gezondheid in Nederland.

KIES een tool en START de vragenlijst

PAPIEREN VERSIE VAN DE EENVOUDIGE TOOL MIJN POSITIEVE GEZONDHEID

BEGELEIDINGSDOCUMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS.

PGO AANMAKEN BIJ IVIDO OF QULI

Met PGO Ivido heb je altijd een up-to-date totaalbeeld van je eigen gezondheid op zak! Je kunt:

  • Up-to-date gegevens over jouw zorg ophalen bij en delen met je zorgverleners.
  • Zelf metingen invoeren en op verschillende manieren jouw gezondheid bijhouden.
  • Slimme en relevante applicaties gebruiken die jou tijdens ziekte en gezondheid ondersteunen.

Ook Positieve Gezondheid vind je in Ivido. Handig, omdat steeds meer zorgprofessionals Positieve Gezondheid zien als onderdeel van de behandeling. Je kunt hier vanaf heden ook de uitkomsten van eerder ingevulde vragenlijsten opvragen.

Quli staat voor Quality of Live en is een digitaal gezondheidsplatform en Persoonlijke Gezondheid Omgeving (PGO). Via Quli werk je zelf of samen met naasten en/of professionals aan jouw leven.
Na het invullen van de vragenlijst biedt Quli je per levensdomein uit het spinnenweb een helder overzicht van wat je kunt doen om verder te komen en wie je daarbij kan helpen.Bijvoorbeeld: regionale (gezonde) activiteiten, coaching, ervaringsdeskundigen, GGz-appwijzer of regionaal community-platform. Uiteraard kun je de uitkomsten ook opslaan of delen.
Bekijk de video

OUDE UITKOMSTEN POSITIEVE GEZONDHEID TOEGANKELIJK TOT 15 JUNI

Zoals je hierboven kunt lezen, bieden we nieuwe mogelijkheden om veilig en duurzaam met Positieve Gezondheid aan de slag te gaan.

Heb jij al eerder de vragenlijst(en) ingevuld en wil je je spinnenweb uitprinten of opslaan? Dan kan dat tot 15 juni 2023. Log in met jouw bestaande Positieve Gezondheid inlog en sla je gegevens op en/of print ze uit. Na 15 juni wordt de oude omgeving afgesloten.