Maak het gedachtengoed toegankelijk

Fijn dat je Positieve Gezondheid toegankelijk wilt maken voor inwoners, leerlingen, patiënten, cliënten of een andere groep. Hiermee draag je bij aan een Gezonder en veerkrachtiger NL. Wij helpen je graag de toepassing vorm te geven. Bekijk de video voor de verschillende opties…

Trusted Partner worden
Wil je Trusted Partner worden en Positieve Gezondheid in je eigen software-omgeving integreren? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

We hebben een netwerk van Trusted Partners opgezet. Afhankelijk van hoe je Positieve Gezondheid wil inzetten en voor wie, bieden onze partners een omgeving met mogelijkheden die bij jullie past.

Via een PGO – inwonersplatform
Wil je de vragenlijst direct toegankelijk maken voor inwoners? Dit kan via een PGO, een persoonlijke gezondheidsomgeving. Gebruikers kunnen  een historie opbouwen en veilig uitkomsten delen met mensen wanneer zij dat willen.

Via een organisatieplatform
Als je de vragenlijsten wil aanbieden aan een specifieke groep en de uitkomsten volledig geanonimiseerd wil kunnen monitoren in een dashboard, dan kun je een licentie afnemen bij een organisatieplatform. zo kun je bijvoorbeeld werken aan duurzame inzetbaarheid van je medewerkers of de gezondheid van een bepaalde wijk.

In een geïntegreerde omgeving
Wil jij met meer organisaties of regionale initiatieven Positieve Gezondheid breder implementeren? Dan kun je via een Trusted Partner een geïntegreerde omgeving met totaalconcept opzetten, waar de vragenlijsten van Positieve Gezondheid onderdeel van zijn.

Verspreiding en verbinding

Naast de implementatie via een groepslicentie kan Positieve Gezondheid op andere wijze waardevol zijn en zijn er verschillende opties voor de verspreiding en toegankelijkheid ervan. Denk aan onderzoek, lezingen, workshops of trainingen.

Wil je meer weten over de Evaluatiewijzer, wetenschappelijke onderzoek rond Positieve Gezondheid en de transitie in zorg en welzijn of een eigen onderzoek delen?

Wil je meer weten over hoe Positieve Gezondheid een bijdrage kan leveren aan betere zorg en gezondheidsvraagstukken in de samenleving? Boek dan een lezing of workshop.

We bieden trainingen via onze Trainingspartners, we trainen trainers om het gedachtengoed verder te brengen. Meer weten over het trainingsaanbod iPH?