Trusted ICT-partners

We hebben een netwerk van Trusted ICT-Partners opgezet. Afhankelijk van hoe je Positieve Gezondheid wil inzetten en voor wie, bieden onze partners een omgeving met mogelijkheden die bij jullie past.

  • Wil je de vragenlijst direct toegankelijk maken voor inwoners? Dit kan via een PGO, een persoonlijke gezondheidsomgeving.
  • Als je de vragenlijsten wil aanbieden aan een specifieke groep en de uitkomsten wil kunnen monitoren, dan kun je een licentie afnemen bij een organisatieplatform.
  • Wil jij met meer organisaties of regionale initiatieven Positieve Gezondheid breder implementeren? Dan kun je via een geïntegreerde omgeving een totaalconcept opzetten, waar Positieve Gezondheid onderdeel van is.

PGO’S PERSOONLIJKE GEZONDHEIDSOMGEVINGEN

We helpen je graag verder

Wil je meer weten over het toegankelijk maken van Positieve Gezondheid voor een groep?

Lees hier verder, bekijk de video of neem contact op met Sanne Kok. 

Quli staat voor Quality of Life en is een digitaal gezondheidsplatform en Persoonlijke Gezondheid Omgeving (PGO). Op het platform kunnen mensen makkelijk onderling, met professionals en met zorgorganisaties samenwerken. Via Quli hebben mensen regie over hun eigen zorg in een veilige omgeving. Ook Positieve Gezondheid is onderdeel van deze omgeving. Hier kunnen mensen de vragenlijsten invullen, de uitkomsten opslaan of delen en bespreken voor vervolgstappen.
Bekijk de video

Met de PGO Ivido kan iemand:

  • Up-to-date gegevens over eigen zorg ophalen bij zorgverleners, opslaan en delen met zorgnetwerk.
  • Zelf metingen invoeren en op verschillende manieren de eigen gezondheid bijhouden.
  • Slimme applicaties gebruiken die tijdens ziekte en gezondheid ondersteunen.

Ook Positieve Gezondheid vind je in Ivido. Handig, omdat steeds meer zorgprofessionals Positieve Gezondheid zien als onderdeel van de behandeling.  

ORGANISATIEPLATFORMS

Wil je als zorgprofessional, onderwijsinstelling, gemeente of werkgever aan de slag met Positieve Gezondheid, dan ondersteunt Mediquest je graag. Afhankelijk van je doelgroep en manier van werken helpt Mediquest de Positieve Gezondheid-vragenlijsten te integreren in je dagelijkse werk en in gesprekken met je doelgroep. Dit doen ze al sinds 2021 in samenwerking met iPH.

In het onderzoeksplatform van Mediquest krijgt de gebruiker directe terugkoppeling met gepersonaliseerde tips en als organisatie krijg je de resultaten in een overzichtelijke rapportage. Mediquest biedt een starterskit en helpdesk om eenvoudig aan de slag te gaan en heeft een actieleernetwerk om te sparren over hoe je jouw doelgroep veerkrachtiger en gelukkiger kan laten voelen.

JOHAN is een organisatieplatform voor duurzame inzetbaarheid. Op JOHAN werken werknemers, werkgevers, dienstverleners en wetenschappelijke instituten samen aan gezondheid, ontwikkeling en werkplezier. Met behoud van privacy, in een veilige omgeving, nu en in de toekomst.

Bij JOHAN zijn meerder vragenlijsten van Positieve Gezondheid ingericht. Toegankelijk op mobiel en desktop. Deelnemers kunnen hun persoonlijk scoreprofiel bekijken, ze hebben bij meerder keren invullen van de vragenlijsten inzicht in trends en ze krijgen toegang tot de GGD Appstore en het Positieve Gezondheid Dagboek, om follow up te geven aan hun uitkomsten en wensen.

GEINTEGREERDE PLARFORMS

Positieve Gezondheid in welzijnsplatform

Als “Trusted Partner” biedt AdSysCo een koppeling met het online welzijnssysteem RegiCare, een integraal informatiesysteem dat door veel welzijnsorganisaties wordt gebruikt. Voordeel hiervan is, dat inwoners direct vanuit hun eigen welzijnsportaal een vragenlijst van Positieve Gezondheid kunnen invullen, de uitkomsten kunnen bewaren en bespreken en/of delen met hun welzijnsorganisatie. Uiteraard AVG-proof.

Positieve Gezondheid is onderdeel van het Innovatiepakket Blended dienstverlening, dat bestaat uit verschillende online oplossingen en gereedschappen die aan het registratiesysteem RegiCare zijn gekoppeld. Hiermee kunnen organisaties uit het sociaal domein hun gezonde dienstverlening vormgeven.

AdSysCo helpt met de totale implementatie van Positieve Gezondheid in RegiCare zodat jullie dienstverlening aan inwoners van A tot Z van hoge kwaliteit is.

Topicus ondersteunt de gezondheidszorg in Nederland met innovatieve software platformen waarin de mens centraal staat en doet dit door mensen, data en systemen op een slimme manier met elkaar te verbinden. Onder de noemer VIPLive biedt Topicus een gebruiksvriendelijk en beproefd regionaal platform voor 1ste en 2de lijns netwerkzorg. Via VIPLive worden mensen gemakkelijk betrokken bij hun eigen zorg. Helemaal in lijn met het gedachtengoed Positieve Gezondheid, waarbij eigen regie wordt gestimuleerd.